Waarom i-Scored?

Communicatie is bepalend om de processen in iedere organisatie en daarbuiten goed te laten verlopen. Diverse onderzoeken bevestigen dit. Ook blijkt dat interne en externe communicatie invloed op elkaar hebben. Daarnaast is het bewezen dat de medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid invloed heeft op de prestaties die een organisatie levert. Het verbeteren van de communicatieproblemen zorgt ervoor dat de kosten lager uitvallen, waardoor resultaat/prestatie toeneemt.

In praktijk blijkt echter dat veel organisaties interne en externe communicatie niet tot nauwelijks aan elkaar koppelen. Een van de belangrijkste oorzaken hiervan is dat het uitvoeren van een dergelijk onderzoek veel tijd, kennis en investering vraagt.

Naar aanleiding van het bovengenoemde hebben wij i-Scored ontwikkeld. Met behulp van i-Scored is er theoretisch onderbouwd op welke manier de interne communicatie invloed heeft op de externe communicatie en welke onderlinge invloeden deze communicatiestromen op elkaar hebben. De meerwaarde van i-Scored is dat het kennis verschaft over de bestaande methodiek rondom het onderzoeken van interne en externe communicatie, binnen zowel de private als de publieke sector. En natuurlijk gaan we met i-Scored een stapje verder, namelijk interne en externe communicatie met elkaar koppelen en onderlinge invloeden hiervan via SPSS zichtbaar maken. Dit levert snel, effectief en tegen zeer lage kosten duidelijke resultaten op over de huidige en gewenste situatie!

Dat is waar we bij i-Scored voor staan:

 1. Snel en gebruiksvriendelijk
 2. Visualisatie van uw interne en/of externe communicatie
 3. Via een standaard vragenlijst van i-Scored
 4. Wetenschappelijk onderbouwd
 5. Resultaatpresentatie op maat
 6. Frequent metingen uitvoeren en acties formuleren is mogelijk
 7. Groot aantal direct inzetbare vraagtypen
 8. Uitgebreide segmentatiemogelijkheden
 9. Goede prijs/prestatieverhouding
 10. Een adviesrapport op maat voor uw organisatie, samen met eventueel een presentatie van de resultaten

Uw voordelen:

 • Effectief en doeltreffend uw interne communicatie verbeteren
 • Uw medewerkers laten zien dat hun mening telt en dat u aan hun tevredenheid denkt
 • Een onderzoek op maat laten plaatsvinden, speciaal gericht op uw bedrijf en bedrijfsprocessen
 • Tussentijdse rapportage en inspraak op het onderzoek tijdens overlegmomenten
 • Op basis van een goedgekeurde offerte voor een vaste prijs het onderzoek realiseren

Bekijk hier de infographics van i-Scored voor een beknopte weergave van het instrument. Hier vindt u tevens een duidelijk overzicht van onze producten en prijzen. Zo weet u precies wat een onderzoek u kost én wat u daarvoor terugkrijgt.

Klik verder hier indien gewenst voor een overzicht van onze referenties. Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en demonstreren.

U kunt ons bellen op 0619 497764 of mailen naar info@i-scored.com