Onderzoeksaanpak

Om de communicatie te kunnen onderzoeken, kunnen wij voor u een adviesrapport opstellen door de onderstaande stappen te realiseren. Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze aanpak? Klik dan hier.

start 1A) Kennismaking en inventarisatie van uw wensen. 1B) Offerte opstellen en deze door u laten accorderen.
productie 2A) Inventariseren van de huidige situatie van uw organisatie, het accorderen van de vragenlijst en waar nodig maatwerk voor u toevoegen. 2B) Vragenlijst digitaliseren en/of schriftelijk deze beschikbaar maken en het onderzoek onder uw klanten/medewerkers houden.
oplevering 3A) Resultaten verwerken en een rapport opstellen. 3B) Indien gewenst worden er conclusies door ons getrokken en er wordt een adviesrapport uitgebracht. Daarna worden de resultaten van het onderzoek door ons aan u gepresenteerd en worden de eventuele vervolgstappen met u besproken.

Ons onderzoeksinstrument en voorbeelden

Wij maken gebruik van een eigen onderzoeksinstrument (i-Scored), om uw externe en eventueel interne communicatie voor uw organisatie te kunnen onderzoeken. Dit onderzoeksinstrument is gebaseerd op veel bekende technieken die jarenlang betrouwbare en optimaliseerde resultaten binnen de bedrijven heeft opgeleverd. Lees hier meer informatie over ons onderzoeksinstrument. Klik hier indien gewenst voor een overzicht van onze referenties. Hier vindt u tevens een duidelijk overzicht van onze producten en prijzen. Zo weet u precies wat een onderzoek u kost én wat u daarvoor terugkrijgt. Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en demonstreren.

U kunt ons bellen op 0619 497764 of mailen naar info@i-scored.com