Onderzoeksaanpak II

Om de interne en de externe communicatie te onderzoeken maken wij gebruik van een eigen onderzoeksinstrument, namelijk i-Scored. Ons onderzoeksinstrument is gebaseerd op veel bekende technieken die jarenlang betrouwbare en geoptimaliseerde resultaten binnen de organisaties heeft opgeleverd. Meer informatie over i-Scored treft u hier.


Aanpak

Om de communicatie te kunnen onderzoeken, kunnen wij voor u een adviesrapport opstellen door de volgende stappen te realiseren:

Kennismaking: we luisteren goed naar uw verhaal. We stellen hierbij de juiste vragen om het verhaal helder te krijgen en te inventariseren wat uw wensen en de verwachtingen zijn. Daarnaast bespreken wij graag welke vragen u specifiek beantwoord wilt hebben. kennismakingOfferte opstellen: nadat wij een onderzoeksvraag hebben geformuleerd, dan gaan wij een offerte opstellen. In deze offerte staat vermeld welke stappen wij gaan nemen om de tevredenheid van uw klanten/medewerkers en de mogelijke knelpunten te kunnen inventariseren adviesInventariseren huidige situatie en het opstellen van vragenlijst: nadat wij de bovenstaande stap hebben gerealiseerd, dan stellen wij een vragenlijst op voor uw organisatie, om de tevredenheid van uw klanten/medewerkers te kunnen meten. De aspecten die wij hierbij kunnen gaan meten zijn hier toegelicht. De vragenlijst zal uiteraard geheel op maat voor uw bedrijf worden opgesteld. U kunt hierbij tevens ervoor kiezen om uw eigen vragen in de enquete toe te voegen.
offerteGoedkeuring vragenlijst en normen opstellen: nadat de bovengenoemde stap is gerealiseerd, dan wordt er samen met u gekeken of de vragenlijst aan de gewenste wensen voldoet. Daarnaast maken we een afspraak wanneer een resultaat als aanbeveling opgenomen moet worden in het rapport. Zo weet u zeker dat u de gewenste resultaten krijgt, die u van ons verwacht! enqueteVragenlijst digitaliseren en/of schriftelijk beschikbaar maken: afhankelijk van uw wensen, zal er door ons digitaal en/of schriftelijk een vragenlijst beschikbaar worden gemaakt. Deze vragenlijst zal, indien gewenst, worden ontworpen in uw eigen huisstijl, met vermelding van uw bedrijfslogo. systeemHet onderzoek onder uw klanten/medewerkers houden: nadat het bovenstaand stap is uitgevoerd, dan zal het onderzoek daadwerkelijk onder uw klanten/medewerkers worden gehouden.
offerteResultaten verwerken: nadat de antwoorden op de vragenlijst zijn verzameld, dan zal er door ons de resultaten statistisch volledig worden verwerkt. Hierbij zullen de resultaten op de verschillende aspecten procentueel en visueel in kaart worden gebracht in een rapport, met vermelding van de mogelijke knelpunten die er zijn gesignaleerd. vragenlijstConclusies trekken en een adviesrapport uitbrengen: op basis van de resultaten, zal er door ons in een overzichtelijk tabel de conclusies weergeven worden. Ook geven wij aan hoe u de tevredenheid van uw klanten/medewerkers praktisch binnen uw bedrijf kunt verhogen. presentatieDe resultaten presenteren: door ons zal er voor u een presentatie worden verzorgt. In deze presentatie geven wij de belangrijkste conclusies weer uit het onderzoek en het adviesrapport.

Ons onderzoeksinstrument en voorbeelden

Wij maken gebruik van een eigen onderzoeksinstrument (i-Scored), om uw externe en eventueel interne communicatie voor uw organisatie te kunnen onderzoeken. Dit onderzoeksinstrument is gebaseerd op veel bekende technieken die jarenlang betrouwbare en optimaliseerde resultaten binnen de bedrijven heeft opgeleverd. Lees hier meer informatie over ons onderzoeksinstrument. Klik hierindien gewenst voor een overzicht van onze referenties. Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en demonstreren.

U kunt ons bellen op 0619 497764 of mailen naar info@i-scored.com