Klanttevredenheidsonderzoek (KTO)

Uit onderzoek blijkt 20% van de klanten voor 80% van de omzet zorgt. 90% van deze omzet is echter afkomstig van de bestaande klanten en slechts 4% van deze klanten maken hun problemen kenbaar. Het binden van de klanten is daarom van cruciaal belang om een klantgerichte organisatie te realiseren en hiermee uw klanten te behouden. Daarnaast zijn tevreden klanten loyaler en kunnen ambassadeur worden van uw organisatie. Alleen al om deze redenen hebben tevreden klanten een positief effect op uw omzet en de continuïteit van uw organisatie.

Ook benieuwd hoe u de tevredenheid van uw klanten kunt verhogen? Wij kunnen, afhankelijk van uw wensen, een compleet onderzoek voor uw organisatie uitvoeren. Bekijk hieronder een presentatie via Prezi over wat wij voor u kunnen doen. Klik op ”driehoek” om de presentatie te starten. Kunt u de presentaties niet afspelen? Klik dan hier voor de geschreven testversie van onze presentatie!


Ons onderzoeksinstrument en voorbeelden

Wij maken gebruik van een eigen onderzoeksinstrument (i-Scored), om uw externe en eventueel interne communicatie voor uw organisatie te kunnen onderzoeken. Dit onderzoeksinstrument is gebaseerd op veel bekende technieken die jarenlang betrouwbare en optimaliseerde resultaten binnen de bedrijven heeft opgeleverd. Lees hier meer informatie over ons onderzoeksinstrument. Klik hier indien gewenst voor een overzicht van onze referenties. Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en demonstreren.

U kunt ons bellen op 0619 497764 of mailen naar info@i-scored.com