Interne communicatie

Uw medewerkers bepalen de kwaliteit van uw dienstverlening en tevens uw bedrijfsimago. Uw medewerkers moet u daarom net als uw klanten zo tevreden mogelijk houden. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het verbeteren van de interne communicatie de tevredenheid van uw medewerkers kan verhogen. Naarmate uw medewerkers binnen uw bedrijf zich thuisvoelen, dan zullen ze klantgerichter handelen. Dit zorgt uiteraard weer voor meer tevreden klanten en dus meer omzet of productiviteit.

Ook benieuwd hoe u de interne communicatie binnen uw organisatie kunt verbeteren en dus hierbij de tevredenheid van uw medewerkers kunt verhogen? Wij kunnen, afhankelijk van uw wensen, een compleet onderzoek naar de interne communicatie binnen uw organisatie uitvoeren. Bekijk hieronder een presentatie via Prezi over wat wij voor u kunnen doen. Klik op ”driehoek” om de presentatie te starten. Kunt u de presentaties niet afspelen? Klik dan hier voor de geschreven testversie van onze presentatie!

 

 

Ons onderzoeksinstrument en voorbeelden

Wij maken gebruik van een eigen onderzoeksinstrument (i-Scored), om de interne communicatie binnen de organisaties te kunnen onderzoeken. Dit onderzoeksinstrument is gebaseerd op veel bekende technieken die jarenlang betrouwbare en optimaliseerde resultaten binnen de bedrijven heeft opgeleverd. Lees hier meer informatie over ons onderzoeksinstrument. Klik hier indien gewenst voor een overzicht van onze referenties.

Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en demonstreren.

U kunt ons bellen op 0619 497764 of emaillen naar info@i-scored.com