Infographics

Wanneer organisaties tevredenheid van medewerkers/klanten en de hierbij behorende interne en/of externe communicatie willen verbeteren, spelen verschillende processen en acties een rol. Een strategie en een juiste stappenplan zorgt ervoor dat er goed wordt nagedacht over de inhoud van een dergelijk onderzoek om de communicatie te kunnen verbeteren. Vaak weten organisaties echter niet waar ze moeten beginnen. i-Scored helpt u op weg met de onderstaande infographic waarin het hele proces van het creëren en het onderzoeken van interne en externe communicatie uiteen is gezet. Klik op de afbeelding om de infographic in een grotere versie te bekijken.


eco ico

Downloaden van infographics (als PDF)

Wilt u onze infographics downloaden? Klik dan hier voor een infographic over interne communicatie of hier voor een infographic over externe communicatie.

Ons onderzoeksinstrument en voorbeelden

Wij maken gebruik van een eigen onderzoeksinstrument (i-Scored), om uw externe en eventueel interne communicatie voor uw organisatie te kunnen onderzoeken. Dit onderzoeksinstrument is gebaseerd op veel bekende technieken die jarenlang betrouwbare en optimaliseerde resultaten binnen de bedrijven heeft opgeleverd. Lees hier meer informatie over ons onderzoeksinstrument.
Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en demonstreren.

U kunt ons bellen op 0619 497764 of mailen naar info@i-scored.com