i-Scored toegelicht

banner

Communicatie is de uitwisseling van informatie binnen en naar buiten uw organisatie. Naarmate de interne en de externe communicatie beter wordt (ervaren), lopen uw bedrijfsprocessen beter en neemt uw omzet toe. Het meten van klant- en medewerkerstevredenheid (MTO en KTO) is hierbij een eerste stap. Wanneer was het voor u de laatste keer dat u dit onderzocht heeft? Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

 

We zijn specialist in de communicatie

We gaan een stapje verder dan de reguliere onderzoeksbureaus. Met i-Scored kunt u de verschillende elementen van interne en externe communicatie voor uw organisatie onderzoeken en onderlinge relaties hiervan zichtbaar maken. Uit ons onderzoek gaat niet alleen blijken hoe uw interne en externe communicatie op dit moment verloopt (IST situatie), maar juist door het vergelijken van de interne en externe commununicatie kunnen we deze beter op elkaar laten afstemmen (SOLL situatie). De verwachting in de communicatie van uw klanten wordt dus afgezet tegen de wijze waarop medewerkers intern communiceren. Het onderzoek resulteert uiteindelijk in een helder en inspirerend rapport met daarin aanwijzingen voor verbetering en verandering van de bestaande situatie. Dit levert zeer leerzame punten op!

 

Voor het onderzoeken van interne en externe communicatie maken we gebruik van een bewezen (en gepatenteerd) concept, i-Scored waarbij verschillende aspecten van uw organisatie worden uitgevraagd, in kaart gebracht en gevisualiseerd. Lees hier meer over de i-Scored methodiek.

 

Hoe werkt het?

We gebruiken voor de onderzoeks-omgeving LimeSurvey. De output van de enquête wordt vervolgens via SPSS geanalyseerd. Vervolgens stellen wij een adviesrapport voor uw organisatie op. Omdat onze vragenlijsten standaard zijn opgesteld, heeft u binnen twee weken al inzicht in uw communicatie! Lees hier meer informatie over onze aanpak. Hier vindt u tevens een duidelijk overzicht van onze producten en prijzen. Zo weet u precies wat een onderzoek u kost én wat u daarvoor terugkrijgt.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze dienst, neem dan contact met ons op. We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze oplossing te bespreken en aan u te demonstreren.